5 new facts about me

Skærmbillede 2015-06-17 kl. 18.27.48Så er det tid til 5 nye facts om mig! Jeg elsker at lave disse indlæg, og på min telefon har jeg faktisk i appen “noter” lavet en liste med en masse mærkelige facts om mig, som jeg engang imellem pludselig kommer i tanke om, ville være sjove at dele med Jer!
Så her kommer 5 nye facts.

 

1) Lyden af regn gør mig rolig.
Jeg elsker lyden af regn, og det bedste jeg ved er at falde i søvn om aftenen, til at kunne høre regnen sile ned udenfor.

2) Jeg var som lille skarp til stopdans
Jeg var som lille pige VILDT skarp til stopdans, og formåede altid at vinde, når den leg var på programmet til børnefødselsdage osv.
Jeg ved ikke om jeg rent faktisk VAR bedst til at stå stille, eller om dommeren (som oftest var forældrerne) bare syntes jeg skulle vinde, hæhæ.

3) Den disneyfilm som får mig til at græde mest er Mads og Mikkel
Youtubevideon HER siger det hele… den får mig hvergang.

4) Fascineret af døden
Jeg var som lille meget fascineret og skræmt over døden, og rigtig mange af mine tegninger fra da jeg var lille er tegninger af afdøde slægtninge, kors og engle i himlen.

5) Ikke aktiv på snapchat
Jeg bruger ikke Snapchat. Jeg har dog en bruger derinde, for jeg synes det er sjovt at se andres snaps – jeg kan bare ikke se formålet med selv at poste snaps derinde. Er der overhoved nogle som ville se dem?

 

Er der nogle af overstående facts son I måske deler med mig? Eller er der en anden disneyfilm som får Jer til at tudbrøle? Lad mig læse nogle kommentarer fra jer! 😉
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 5

 • Sofie B 19. juni 201520:31

  Jeg tudbrølede til savning mr. Banks. Jeg er kæmpe fan af Mary poppins og havde aldrig tænkt på den på den måde som i savning mr banks. Alt det fjolleri også ligger der en dyster historie bag.

   • Sofie B 20. juni 201515:49

    Nej filmen handler om hvordan de skrev manuskriptet til filmen sammen med forfatteren den er virkelig værd at se!

   • Sofie B 20. juni 201515:49

    Nej filmen handler om hvordan de skrev manuskriptet til filmen sammen med forfatteren den er virkelig værd at se!

Leave a Comment