Nué Notes

kjole3kjolekjole4kjole5Kjole: Núe Notes (Købes her) // Sko: Adidas Originals // Taske: Fjellraven

I sidste uge havde vi nogle skønne solrige dage, der i den grad indbød til bare ben og sus i skørterne. Men hvor er vejret nu blevet af? Det er sku ret dårlig stil af vejrguderne, når vi snart rammer måneden Juli.

Idag skal jeg være sammen med min dejlige veninde Simone Wulff, og det glæder jeg mig supermeget til. Det er en fantastisk måde at starte weekenden ud på. Har I  nogle spændende planer i weekenden?

Igår var det forresten valgdag, og på bloggen spurgte jeg Jer, hvad I troede jeg stemte. Der var desværre ikke så mange som ville være med i den sjove gætteleg, og det giver mig lyst til at sige, at det ville være vildt hyggeligt hvis der var lidt flere der smed nogle kommentarer i kommentarfeltet i ny og næ. 😉
Der var dog nogle som gættede (både på instagram og på bloggen) og de fleste havde en idé om at jeg var blå eller Radikal.
Jeg kan sige Jer, at jeg er meget rød! Jeg stemmer nemlig SF.
Hvad stemte I igår?
xx Whittabloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 7

 • Trine 19. juni 201512:27

  Super fedt, jeg stemte socialdemokratiet 🙂

 • Sofie 19. juni 201512:35

  Super fint outfit -har desværre ikke stemmeret 🙂

 • Eline / My Kind of Fashion 19. juni 201513:32

  Elsker din kjole. Jeg stemte på Alternativet 🙂

 • Oline 21. juni 20151:24

  Jeg har desværre ikke stemmeret endnu, men jeg er stadig meget interesseret i politik, og jeg ville også stemme SF, hvis jeg måtte stemme!

Leave a Comment