When weather can’t decide

DSC05575 DSC05559 DSC05605 DSC05620 DSC05572

T-shirt: Filippa K (Købes her) // Stiletter: Aldo (Similar here) // Bukser: Topshop (Similar here) // Tote bag: Modtaget til event // Solbriller: Kaibosh (Similar here) // Halvmånehalskæde: Pico (Købes her)

Vejret havde humørssvingninger igår – og det fik mig og Sofie Parelius virkelig at mærke, da vi var ude og tage outfitbilleder. Sofie og jeg, havde nemlig aftalt at mødes for at tage outfitbilleder i Botanisk have, og derefter tage hjem til mig, så hun kunne give mig et lille photoshop-kursus. Jeg er nemlig helt ny i photoshop, og derfor suger jeg alt det viden til mig, som jeg kan få. 😉

På billederne har jeg min nye tee fra Filippa K på, samt jeans fra Topshop og stiletter fra Aldo. Som accessories til mit simple og down-to-earth outfit, har jeg sammensat min fine halvmåne-halskæde fra Pico, min lille halskæde som jeg har købt på loppemarked, solbriller fra Kaibosh og en tote-bag som jeg fik til et event.
Hvad synes I om outfittet?
Rigtig god søndag til Jer!
xx Whitta

Billeder taget af: Sofie Pareliusbloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 7

 • viveca 21. juni 201511:55

  Rigtig fint outfit, og super smukke billeder. Det ser virkelig pænt ud, til trods for gråvejret.

  Jeg har sendt dig en mail, jeg håber du vil svare på. God søndag! 🙂

  http://www.stainsofpaint.blogspot.com/

 • Katrine Guldbæk 21. juni 201515:05

  Sikke nogle smukke billeder trods vejret. Elsker den glinsende asfalt, så fint! 🙂

 • Anna-Sophie Lund Johnsen 22. juni 201519:56

  Jeg synes det er et virkelig fedt outfit! Elsker det casual, androgyne og minimalistiske look sat til noget så feminint som stiletter og hårknold. Virkelig fedt! Og så sidder alt oven i købet SÅ flot på dig 🙂 Lokation er forresten virkelig fantastisk til, og så ka jeg også godt lide efterbehandlingen. Det lidt støvede og kontrastløse look klæder billederne og looket, synes jeg. 🙂

  Kh. Anna-Sophie

 • Eline / My Kind of Fashion 23. juni 20157:37

  Wow scenarie og outfit er FANTASTISK! Det åer simpelthen så godt ud 😀 wow wow wow

Leave a Comment