Blogger Style Challenge w. Louis Nielsen!

DSC06010DSC06012Jeg rejser imorgen til Paris, men jeg har i alt hast fået tilsendt mit bidrag til Louis Nielsens ‘blogger style challenge’. De kontaktede i starten af Maj en række bloggere, for at spørge om vi ville være med til at style en top fra Bruuns Bazaar, et brillestel fra Louis Nielsen (designet af Bruuns Bazaar) og til stylingen bruge hårprodukter fra Gunn Britt Coiffure. Konkurrencen er en “challenge” i forbindelse med Årets Brillelook 2015, som Louis Nielsen hvert år afholder. Jeg er stolt og glad for at være deltager i denne konkurrence. Og præmieren er en tur til Tanzania, hvor man vil komme på et fantastisk eventyr, hvor man vil komme til at hjælpe Tanzania med at få briller, og derved bedre syn.
Dette er både et fantastisk formål, og en sjov konkurrence at deltage i.
Hvad synes I om mit Blogger Style Look?

I kan følge med i konkurrencens forløb på DETTE LINK
xx Whitta
bloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Sofie 22. juni 201520:03

    Mener du challenge søde :-)? Håbeg du vinder 🙂

Leave a Comment