Spots from my room #3

DSC05759Vi har nu ramt Fredag, og idag står den på fremvisning af min lille reol-konstruktion. Dette “spot” er nemlig et andet sted på mit værelse, som jeg er rigtig vild med. I reolerne her, har jeg et par af mine sorte lædertasker, og ovenpå reolen min fine Lampe som er købt i Magasins bolig-afdeling.

Mit værelse har meget en blanding af pastel og moderne items. Min lampe f.eks. er meget moderne og simpel, og så har jeg ved siden af lagt et par pastelfarvede notesbøger, og en lille ferskenfarvet krukke, for at bløde “looket” lidt op, og gøre det lidt mere personligt.
Hvad synes I om dette spot på mit værelse?
Ps, jeg faldt over webshoppen Bekko.dk, som sælger så mange flotte lamper. Jeg er super vild med mange af deres loftlamper.

xx Whittabloglovin follow1

Skærmbillede 2015-07-10 kl. 11.30.10

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment