Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

My summer-lifesaver!

hatDet er muligt at man gerne vil have sol i ansigtet, og flashe sin brune hud for vennerne når sommeren er ovre – men det gør altså heller ikke noget at passe på sig selv, og beskytte huden når solen er på sit allerhøjeste!
Til dette formål har jeg anskaffet mig en solhat. Jeg er typen som ikke er særlig glad for at gå med solbriller. Jeg får mærker på næsen, jeg får hvide aftegninger fra der hvor brillen har siddet (hvis jeg får sol i ansigtet vel og mærke) og så føler jeg mig ogå meget afskåret fra omverdenen, når jeg har et mørkt glas foran øjnene.
Så nu har jeg anskaffet mig en sommerhat – og for at være helt ærlig, så synes jeg faktisk at jeg ser pænt sød ud med den, haha.
Hvad kan I bedst lide? Solbriller eller solhat?
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Cathrine 5. juli 201519:39

    Hvor har du købt dit Nue net henne? 🙂

Leave a Comment