Big juicy orange

DSC05545 DSC05519DSC05548DSC05511Det er ikke helt en ny nyhed, når jeg nu viser mit nye elskede item! Jeg anskaffede mig nemlig dette item lige da det blev sat til salg på Gannis hjemmeside, og det er altså nu omkring tre uger siden (et par dage før valget)! Denne sweatshirt med en orange appelsin på, faldt jeg pladask for da jeg så den florerer på Instagram. Derfor var jeg superbange for at den ville blive udsolgt lige med det samme – ligesom Gannis t-shirt med det samme orange-print på blev – så jeg måtte slå til ekstremt hurtigt!
Sweatshirten er somsagt fra Ganni, men pt. er den altså udsolgt. Meeeen måske den kommer tilbage på deres webshop? 😉
Hvad synes I om sweatshirten?

Idag går turen hjem til KBH igen, og jeg har det meget ambivalent med dette. Jeg glæder mig supermeget til imorgen, da min veninde Amanda holder studenterfest der, men jeg må også indrømme at jeg bare glæder mig HELT VILDT til at komme herop igen på Lørdag, hihi.
Hvordan går det med Jer? Hvad har I fået brugt jeres sommerferie på indtilvidere? Lad mig lige høre fra jer. 😉
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 8

 • Astrid - The Rebel Closet 6. juli 201516:15

  Guuuud, hvor er den alt for lækker! Jeg er bare slet ikke misundelig på nogen måde. 😛
  Og hvor har den bare den skønneste blå farve også. Nu krydser jeg fingrer for, at den kommer tilbage på deres webshop, for den kan da kun være god til sensommeraftener og når vi rammer starten af efteråret. 😉

  Jeg er selv lige begyndt på arbejde, så det er hvad min ferie går med – selvom der heldigvis kommer en lillebitte tur til Odense ind også for at besøge familien.

 • Emma 6. juli 201518:22

  Hvor er den fin! 😉
  Et rigtigt lækkert items i sin gardarobe 😉

  http://byekk.blogspot.dk

 • Tine 8. juli 201516:27

  Super lækket sweatshirt, er helt forelsket❤️ For tiden nyder jeg Miami’s varme. God ferie❤️

 • Ida 9. juli 201519:11

  Hvor er din halskæde fra? Den er vildt flot!! :heart_eyes: :heart_eyes:

Leave a Comment