En hektisk dag, og et ikke-sommeroutfit!

DSC05951 DSC05950 DSC05949 DSC05946

Bomberjakke: Filippa K (Similar here) // Bukser: Mads Nørgaard (Similar here) // Top: Bruuns Bazaar // Halskæde: Hjemmelavet // Sko: Adidas

Igår var en dag som for mig var fyldt med angstprovokerende oplevelser – men samtidig superfede oplevelser. Jeg var bla. til et super spændende møde med et firma – og det vil I høre mere om snarest! Det er altid lidt angstprovokerende at skulle ud til vigtige møder – der skal man jo præsterer, og jeg bliver altid så super usikker når jeg skal præsterer noget.

Derudover var jeg til min veninde Amandas studenterfest. Den eneste til festen jeg kendte var faktisk Amanda selv og som vært kan man jo ikke stå ved siden af mig hele tiden, så det var lidt angstprovokerende at være “alene” iblandt så mange piger. Dog var hendes veninder de sødeste, så det var en superfed aften.
Jeg glæder mig dog til idag at lave absolut intet. Sådan en dag har jeg ikke haft ret længe synes jeg. Nu skal jeg bare holde sommerferie, og først i slutningen af  måneden har jeg endnu et bloggermøde.
Hvad skal I lave idag?
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Rikke Trøjborg 8. juli 201517:31

    Elsker billed nummer 3! 🙂

  • Sarah Kondrup 8. juli 201518:47

    Jakken! <3 – er den et nyt køb eller en gammel sag?

Leave a Comment