Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Pieces I like from Nuecph.com

collage

 

1) Købes her // 2) Købes her // 3) Købes her // 4) Købes her

Another Nué som holder til i indre by af København, har for nylig opdateret deres webshop, og gjort den meget mere overskuelig og lækker visuelt. Derfor har jeg været inde og finde nogle lækre items, som godt måtte være en del af min garderobe.
I kan se link’s til de items jeg har fundet ovenover.

Jeg håber at alt er vel hos jer, og at I tjekker ind på bloggen i ny og næ – bare fordi det er sommer, er jeg nemlig stadig aktiv blogger, hihi.
Idag går turen i sommerhus, og jeg glæder mig som en vanvittig. Jeg har haft en uge med en masse planer og gøremål, så det bliver dejligt at kunne komme helt ned i gear.
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 4

Leave a Comment