Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Så fik jeg nyt job!

munthe

For et par uger siden var jeg til et spændende møde – som jeg også teasede lidt om på bloggen. Jeg vil supergerne løfte sløret for mit nye job nu, da det næste år bliver en stor del af min hverdag – og måske også vil komme til at påvirke bloggen herinde.

Jeg har fået job som Fashion Reporter og mode-skribent hos Danmarks nye seje ungdomsmagasin ‘Frenzy.’
Bladet udkommer i butikkerne, men der bliver dagligt opdateret med fede nyheder på hjemmesiden Frenzymag.dk
Jeg står selvfølgelig for artikler om mode – og jeg glæder mig så meget til at beskæftige mig med journalistik og mode dagligt.
Magasinet og den online platform henvender sig til både mænd og kvinder i alderen 14 til 21 år, og derfor er der selvfølgelig også mandlige mode-skribenter ansat.

Så imens jeg sidder i sommerhuset arbejder jeg i øjeblikket på højtryk for at lave spændende artikler, og forberede ideer til fremtiden. Alle disse ideer noterer Jeg selvfølgelig i min fine notesbog fra Munthe. 😉

Hvad tænker I om mit nye job?
I må selvfølgelig huske at følge Frenzy på facebook – så I er opdateret på nyheder.
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 13

 • Maria 22. juli 201519:40

  Hvor lyder det bare som et spændende og misundelsesværdigt job! 😉 Tillykke!

 • Mathilde 22. juli 201519:44

  Tillykke med jobbet. Det lyder super spændende! 🙂

 • Thea C. 22. juli 201520:10

  Kæmpe stort tillykke med det nye job, Alberte. <3 Det lyder super spændende!

 • Charlotte TP 22. juli 201520:26

  Stort tillykke, Alberte!
  Velfortjent arbejde, uden tvivl.

 • Blue Ducklings 23. juli 20152:40

  Tillykke med dit nye job. Skal helt sikkert tjekke det ud 🙂

 • Emma 23. juli 201510:51

  Tillykke med det! 😀
  lyder virkelig som et fedt job, du har fået dig 😉

  xoxo Emma
  http://byekk.blogspot.dk

 • Julie Mænnchen 23. juli 201511:21

  Hvor spændende – stort tillykke med jobbet! 🙂

 • Pernille 23. juli 201520:36

  Du er så fandens heldig det er jo drømme jobbet det der især for mig som går med drømmen om at blive journalist inden for mode. Jeg glæder mig til at hører mere om det og jeg hpåber du engang imellem giver os et indbilk i din job verden! Men gud hvor er jeg misundelig på dig men også sindsyg glad på dine vegne

Leave a Comment