Første video på youtube // Sommerhus-lookbook

Ikke-navngivet-1

Som skrevet tidligere, er jeg netop udsprunget som youtuber – og min første “rigtige” video er netop blevet postet. Denne video er en ‘lookbook’ hvor jeg viser tre bud på et sommerhus-outfit. Alle outfit’s er nogle jeg har elsket meget, i den tid jeg var i sommethuset, og derfor er de idéelle til denne video.

I kan se link til videoen LIGE HER
xx Whitta
bloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 4

 • Sofie 28. juli 201520:16

  Hej Alberte.
  Var inde og kigge på din youtube (virkelig spændende btw), men hvordan har du lavet dit coverbillede (banner, header) derinde, for det fangede virkelig.

   • Sofie 30. juli 201515:14

    Har du nogen ide om hvordan hun har lavet det.?? 🙂

 • Eline / My Kind of Fashion 29. juli 201511:20

  SÅDAN! Virkelig fedt – glæder mig til at følge med der også 🙂

Leave a Comment