My styleicon made a fashionblog!

the trend pear

Der er sket noget stort – mit store stilikon Eleanor Calder har oprettet en modeblog!
Jeg lærte Eleanor at kende da jeg var kæmpe One Direction-fan. Hun var nemlig kærester med en af forsangerne i bandet (Louis Tomlinson.)
Allerede dengang syntes jeg hendes stil var inspirerende, og hun var faktisk en af de første personer jeg begyndte at følge på instagram.

Idag er hun ikke længere sammen med Louis Tomlinson, og idag er hun det man kan kalde en “næsten” almindelig pige fra London – bortset fra at hun jo stadig er hamrende berømt iblandt alle One Direction-fans. Kort efter bruddet med Louis oprettede hun en modeblog. Modebloggen driver hun sammen med sin bedsteven, og sammen viser de lækker britisk stil.
Hendes tøj er dyrt, og man kan bestemt ikke se at hun bare er en normal studerende.

Bloggen hedder Thetrendpear.com

Kender I Eleanor Calder, og hvad synes I om hendes stil?
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 5

 • Anna 29. juli 201511:38

  Laver du også en Frontpage Focus i denne måned på det nye COVER? <3

 • Sofie Martine 29. juli 201519:18

  Tak for tippet, hun har jo en seriøst lækker blog! 😀

 • Pernille 29. juli 201520:25

  Hun er mit et og alt. Hun er mit livs Inspiration hvis man kan sige det. Jeg har altid været forelsket i hendes Stil og hendes personlighed og det liv som hun lever, og hun inspirere mig til at prøve nye ting.

  Jeg har selv læst hende og Max’s blog lige siden den gik online, så det da fedt vi deler samme “style icon”, troede bare det var mig der havde øje for hende.

Leave a Comment