Anni Lu hos Be-fashionable // Giveaway

Skærmbillede 2015-09-04 kl. 12.27.30

Det er fredag aften, og helt uden nogle særlig anledning synes jeg altså at det er på tide med en giveaway på bloggen! Derfor har jeg sammen med Be-fashionable valgt den smukke halskæde ovenover (Fra Anni Lu) til gevinst i denne giveaway!

Det eneste I skal gøre for at deltage, er at gå ind på det billede I kan se ovenover på min instagram @Bertewhitta og gøre de ting der står nedenunder billedet I skal gøre for at være med. Så skynd Jer ind på min instagram og deltag – nogle skal jo finde! 😉

Jeg mangler iøvrigt 8 følgere på bloglovin for at have 1.500 følgere! Jeg vil vildt gerne op på 1.500 følgere, så hvis I ikke følger bloggen på bloglovin, så vil det gøre mig superglad hvis I gjorde det!
I kan følge bloggen på bloglovin LIGE HER
xx Whittabloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment