Dagens tip: Mirakel til håret

DSC08889 DSC08897

Hårolie fra Moroccanoil // Shampoo fra Moroccanoil

Jeg har nu ejet dette superlækre produkt siden Juli og nu er det altså på tide at tippe Jer om det! Produktet er fra Moroccanoil, og er en særlig olie som skal påføres i håret når det er fugtigt efter hårvasken. Denne olie gør simpelthen ens hår SÅ blødt, og jeg er afhængig af den.
Efter at jeg fik taget dette billede af olien for en måned siden, så er jeg også begyndt at bruge hårshampooen fra Moroccanoil, og selvom den ikke er med på billedet, så vil jeg også gerne tippe om den! Hvis man bruger hårolien efter hårvask, og shampooen til hårvask, så får man vitterligt et styks paryk som man ikke kan lade være med at røre ved konstant!

Så det var lige dagens hårtip, jeg håber at I kunne bruge det – og ellers bare have en rigtig dejlig søndag!
xx Whittabloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment