Mit job hos Frenzy! Hvad går det ud på?

PicMonkey Collage

Hej piger, og muligvis også drenge!
Jeg har arbejdet på ‘Frenzy’ siden slutningen af Juli, og det har været nogle superfede måneder. Jeg har tænkt på at jeg faktisk slet ikke har fået fortalt jer nok om Frenzy, og hvad det er for et arbejde jeg har fået mig, så det vil jeg fortælle lidt om her.

Hvad er Frenzy? 
Frenzy er et nyt onlinemedie for unge drenge og piger. På Frenzy har man samlet unge med en passion for at skrive om bestemte emner, og sammen dækker vi så historier indenfor beauty, herremode, kvindemode, musik og mad!
Det online medie bliver imidlertid udvidet i November, når vi udgiver vores første fysiske blad i butikkerne, og det glæder vi os selvfølgelig mega meget til!
I kan tjekke Frenzy ud LIGE HER

Hvad arbejder du med hos Frenzy?
Jeg er modeskribent/modeblogger på Frenzy. Dvs. at jeg dækker det som omhandler mode. På den online platform kalder vi os selv ‘modebloggere’ da vi deler nyheder på et online medie. Når jeg arbejder som modeskribent hos Frenzy er min primære opgave selvfølgelig at dække aktuelle nyheder indenfor mode-verdenen, og så selvfølgelig komme med fede tips og tricks til stil! Derudover skal jeg selvfølgelig også på besøg hos firmaer og pr-bureauer og tage på opgaver med Frenzy. F.eks. var vi med til at dække Guldtuben tidligere på året.

Hvilken artikler har du f.eks. lavet for Frenzy? 
Jeg har netop skrevet en artikel der hedder ‘Fashion Friday – få styr på garderoben.’ I denne artikel tipper jeg til genbrug, og til hvordan man bedst finder ud af om ens tøj har gjort sin værnepligt i garderoben.
I kan finde artiklen LIGE HER

Min første artikel på Frenzy hed ‘Bloggers Choice – sommer outfits.’
I denne artikel fik jeg 3 søde bloggerpiger til at vælge deres favorit sommer-antræk.
Den artikel kan I læse LIGE HER

Husk at hold øjne og øre åbne i November, når vores første blad kommer på gaden. Det bliver super spændende!
xx Whittabloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment