New in // Feminine flats

DSC01689 DSC01683

I fødselsdagsgave af mine forældre fik jeg de lækreste flats fra & Other Stories. Da jeg var forbi & Other Stories for et stykke tid siden, for at lurer på deres lækre samarbejde med Ada Kokosar, gik jeg også lige ned i deres sko-afdeling, og der forelskede jeg mig FULDSTÆNDIG i disse lækre og feminine flats. Jeg har ikke så mange feminine og klassiske flade sko, som ikke er sneakers – så disse er i den grad en vigtig og fed tilføjelse til min skosamling.
Jeg er vild med det klassiske look, og jeg ved at jeg kommer til at gå utroligt meget i disse sko.
Skoene kan købes LIGE HER

Hvad synes I om dem?
Jeg håber at I får en rigtig dejlig mandag! Idag står den på aflevering af skoleopgave, så det bliver en svært kedelig dag, men en kedelig dag er nu også lidt afslappende og hyggeligt at have engang imellem.
xx Whittabloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Julie Degn 5. oktober 201518:42

    Fine sko – tillykke med dem <3

    Julie / hvisk giveaway på min blog http://www.figursyet.dk

Leave a Comment