Endelig på snapchat, SAY WHUT?

DSC01695

Hej girls! Nu er omsider kommet med på snapchat, efter i mange år at have stået på sidelinjen, og ikke have anet noget om appen. Samtidig med at jeg er begyndt at snappe, har jeg også gjort den offentlig så alle kan se den.
Indtilvidere har det ikke været de mest spændende snaps jeg har lagt ud, for pt. sker der ikke så meget i mit liv, men i efterårsferien skal jeg muligvis på ferie til udlandet, så der vil jeg naturligvis snappe på livet løs! Jeg har også en del kommende events i oktober, så det bliver en god måned.. Hvis ikke angsten overtager. 😉
Kunne I tænke Jer at følge mig på snapchat? Jeg hedder Albertewhitta derinde.
xx Whittabloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Nina 9. oktober 201519:18

    Hej Alberte – ej hvor fedt! Jeg har tilføjet dig, hedder nina_sm
    Knus ^^

Leave a Comment