Det er skide smart!

Skærmbillede 2015-10-10 kl. 15.42.28Der er sket noget ret så fantastisk! To af de dygtigste danske bloggere har lavet en bog om mode! Det er ikke nogle hemmelighed at jeg er vild med fashion-bøger. Faktisk ejer jeg efterhånden over 4 forskellige bøger købt i Urban Outfitters der handler om mode. Nu skal denne bog naturligvis købes!
Bloggerne bag bogen er Sidsel fra Fashionpolish, og Frederikke fra ‘Fredes blog.’
Årsagen til at disse piger er iblandt mine favorit bloggere i Danmark, er at det virker som om at de ejer så meget selvironi, og ikke tager mode-branchen for seriøst. Det er piger der ofte står med et stort smil i ansigtet på deres outfitbilleder, og de tør at lukke deres læsere ind i deres univers. Jeg glæder mig så meget til at læse deres nye bog!
Skal I læse bogen?
xx Whittabloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Anna 10. oktober 201521:24

    Jeg skal helt sikkert prøve at få fat i den bog, når jeg kommer hjem fra ferie!

Leave a Comment