Guide: få det bedste ud af efteråret!

Skærmbillede 2015-10-04 kl. 21.04.10

Vi er nok mange der har det lidt stramt over efteråret. Jeg er personligt ikke en af dem der har det vildt svært med det, men i og med at mit immunforsvar bliver rigtig dårligt når det bliver koldt, så ligger jeg meget i sengen – og det er altså træls!
Nedenfor kommer der en guide til hvordan man får det bedste ud af denne årstid – det skal siges at det ikke er rocket science jeg har fundet frem til, men det er nogle tips der virker for mig selv, for at få det bedste ud af den kolde årstid.

Varme drikke (måske endda på café.)
Varme drikke er en skøn ting ved efteråret! Man kan hygge sig med en varm kop kakao, kaffe eller te Min personlige favorit er te, selvom jeg også er blevet glad for Kaffe latte. Noget som er superhyggeligt er at sidde udendørs på en café med varmelamper. At sidde udendørs, med en skøn varme, tæpper og en kop kakao er det skønneste!

Fotografer!
Efteråret er en fantastisk smuk årstid,og hvis man har en interesse for fotografering, eller har lyst til at lærer det, så er det en oplagt mulighed at tage ud i naturen og fotograferer de gyldne farver som landskabet byder på i denne årstid.

Stearinlys og en god bog/computer/ipad/mobil
At sætte sig under et tæppe derhjemme, tænde stearinlys og sidde med sin ipad, en bog, eller en mobil og hygge sig, det er nok min favoritting ved efteråret. Man kan virkelig fordybe sig i sine interesser på en helt særlig måde, når stemningen er så hyggelig.

Gå ture med varmt tøj
Ifør dig et par varme støvler, en hue og en jakke, og gå ture! Jeg går selv rigtig mange ture i efteråret, og jeg elsker at få luft i kinderne. For mig giver det så ekstremt meget livskvalitet at være ude i naturen. I øjeblikket går jeg rigtig mange ture i Botanisk Have i københavn, og billedet ovenover er også taget på en af mine ture i haven.

Ifør dig smart efterårstøj!
En lækker jakke, en cool hue og et par fashionable støvler! Jeg elsker efterårsmoden, og de muligheder man får for sammensætninger i tøjet, når det bliver lidt køligere i vejret.
Efteråret er årstiden for lag-på-lag tøj, og især en skjorte indenunder en strik er en meget set lag-på-lag-sammesætning til efteråret og vinteren.

Hvad kan I godt lide ved efteråret?
Jeg kom hjem fra Stockholm igår, og jeg vil sætte mig til at forberede blogindlæg asap. Men ligenu blev det lige til et hurtigt forberedt indlæg.
xx Whittabloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Frk. E 20. oktober 201512:07

    Uuh min favorit er klart en kombination af alle dine – varm te sammen med en bog eller fordybelse i et blogindlæg derhjemme, og når man skal ud, skal man se mega efterårslækker-ud!

    Tag gerne et kig hos mig
    http://Www.tid-til-mig.dk

Leave a Comment