Tøj med betydning

DSC02615DSC02626DSC02612

Jakke: Ganni // Sweater: COS // Halskæde: Anni Lu // Taske: Balenciaga // Bukser:  HOPE // Sko: Gardenia

Hej piger! Jeg håber at I nyder at det er blevet fredag, og at vi snart rammer weekenden! Idag er det tid til lidt outfitbilleder for de ikke-farveforskrækkede. Jeg har nemlig hevet min ferskenfarvede Ganni-jakke frem fra gemmerne. Ganni-jakken her er iblandt en af mine favoritjakker i garderoben. Ikke fordi at jeg går mest med den, da den er lidt svær at sammensætte med outfit’s, men jeg havde ønsket mig jakken i tre måneder og da jeg fik den i julegave, blev jeg helt ekstremt glad, og gik med den hele vinteren (med det resultat at jeg blev syg med forkølelse fordi den ikke er varm nok til minusgrader, haha.) Jeg elsker at jakken har en historie og så er den også bare vildt lækker til et helt sort outfit. 😉
Hvad synes I om den? Har I et stykke tøj, som har en særlig betydning for Jer?
xx Whitta

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment