My skin-routine

DSC02397 DSC02402

Der er igennem længere tid blevet efterspurgt at jeg lavede et blogindlæg hvor jeg skriver lidt om min hudpleje-rutine.
Jeg bruger ganske få produkter, da jeg desværre har en meget sart og tør hud, men jeg har nogle særlige produkter som jeg sværger til – og dem vil jeg selvfølgelig gerne dele med Jer.

Nivea gentle caring micellar water: En helt klassisk tonic som fjerner make-uppen. Dette produkt modtog jeg i en goodiebag til et blog-arrangement, og den er superlækker, og er rigtig god til både at fjerne øjenmakeup og makeup i ansigtet.

Beauté Pacifique xtra dry-skin fix: Denne cream bruger jeg hver morgen, da den fugter huden helt perfekt. Det er den perfekte cream til dem med rigtig tør hud, og så slår jeg heller ikke ud af den, på trods af min sarte hud.

Estelle & Thild, Biocalm soothing moisture day cream: Jeg kan godt lide at skifte lidt imellem de fugtighedscreamer jeg bruger, og på den måde give huden lidt “afveksling” – Derfor skifter jeg imellem creamen fra Beauté Pacifique, og denne cream fra Estelle & Thild. Creamen fra Estelle & Thild har lidt samme formål som Beauté Pacifique – og de fungerer begge to rigtig godt for mig – og så er den lavet til folk med sensitiv hud.

Jurlique lipbalm: Som kronen på værket bruger jeg altid min lækre læbepomade fra Jurlique. Den modtog jeg også i en goodiebag engang, og jeg er så glad for den. Den fugter læberne rigtig fint og så dufter den af roser!

Hvordan er Jeres hud-rutine? Hvilken produkter bruger I selv?
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Nadia 17. november 201520:40

    Lyder som nogle lækre produkter! Jeg har selv meget sensitiv hud, så de skal da overvejes næste gang, der skal købes lidt nyt 😀 Jeg har selv lige skrevet et indlæg om de produkter jeg bruger til at komme den tørre vinterhud til livs 🙂 Tag endelig et kig!

  • Ellie 19. november 201517:44

    http://ordnet.dk/ddo/ordbog?query=forveksling

    *afveksling (og så ikke i situationstegn)

Leave a Comment