Sådan vil jeg fejrer nytår

Skærmbillede 2015-11-26 kl. 15.22.18

Jeg aner ikke om denne nytårsaften ender med at være en kæmpe fiasko, eller om det bliver en et brag af en fest, men én ting er sikkert. Jeg ved hvad jeg vil have på nytårsaften.
De sidste par nytårsaftener har jeg ligget og været syg, og det er som om at der er nogle højere magter som ikke vil have at jeg hopper ind i det nye år. De sidste to nytårsaftenener har jeg faktisk (såhvidt jeg husker) ligget og sovet klokken 12, og kun lige nøjagtigt vågnet da der nede fra stuen blev råbt:” Godt nytår!”

I år agter jeg at være rask. Jeg ved godt at jeg ikke selv kan styre det, men hvis jeg nu anskaffer mig en rigtig lækker kjole, så kunne det jo være at de højere magter ville lade mig være rask, så jeg kunne ifører mig den. 😉
I år vil jeg gerne have kjolen på overstående billede på.
Den er fra Stine Goya, og når jeg ser på den banker mit hjerte seriøst hurtigere. Den er så feminin og vil være perfekt til både sommer, fester og nytårsaften.
Hvad synes I om den?

I kan se nærmere på den LIGE HER

xx Whittabloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Agnete 7. december 201520:31

    Smuk kjole til en smuk pige ❤️

Leave a Comment