Nothing like home

DSC03998 DSC04000

Bluse: Ivan Grundahl // Bukser: ZARA

Idag går turen til gruppeterapi for 2. gang. Jeg glæder mig rigtig meget til det, for det var en rigtig god oplevelse sidste gang. Det var dejligt at lærer mere om angsten, og at blive mere bevidst omkring hvorfor den har ramt mig. Jeg har også en dag imorgen med to pr-møder og jeg må indrømme at jeg er lidt nervøs for at skulle ud og være social og “på”. Heldigvis har jeg min søde veninde Sille under armen, så det skal nok komme til at gå godt. 😉

Jeg kan forresten sige til Jer at gruppeterapi IKKE foregår som:” Hej! jeg hedder Alberte og jeg er angst.” – “Hej Alberte!”
Det er ikke ligesom når man ser en film med gruppeterapi. Det er helt nede på jorden.

Nu glæder jeg mig bare til at det snart er weekend og at jeg kan ånde ud,med tanken om at jeg har gennemført ugen og gennemført de ting jeg var angst for.
xx Whittabloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Michelle 16. december 201521:24

    Jeg bliver simpelthen nødt til at fortælle dig, hvor fantastisk lækkert og sundt dit hår ser ud! Det er også dejligt at høre, at gruppeterapien hjælper dig 🙂

  • Agnete 17. december 20156:13

    Fedt at gruppeterapien virker og elsker dine billeder i det her indlæg fordi dit går er så pletten så smuk❤️

Leave a Comment