Jeg skal i aften være iført…

DSC04631 DSC04634

Jeg har fået mig den sødeste julegave af smykkefirmaet Jewelry by Ad, i form af et par søde jule-øreringe. Og øreringene skal selvfølgelig være iført iaften. Udover disse fine øreringe skal jeg have min fine sorte kjole på fra Ganni. Kunne I have interesse i at se nogle outfitbilleder af mit jule-outfit? Ved I forresten hvad I skal have på i aften? Lad mig endelig høre om det i kommentarfeltet.

Jeg håber at I vil få en rigtig dejlig aften med Jeres familie, og at I husker at checke ind på bloggen imorgen – for selvom der er juleferie, så blogger jeg altså stadig herinde. 😉
Jeg har forresten netop udtrukket vinderne af advents-gaverme, så I skal holde øje med Jeres mail idag – måske kontakter jeg Jer!
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment