Lets take a moment!

Skærmbillede 2016-02-15 kl. 21.08.38

Lad os lige bruge et sekund på at nyde denne SMUKKE forside hos Eurowoman. Jeg tror at det er den smukkeste forside jeg har set på et magasin det seneste år! Ikke bare er Beyonce gudesmuk (like always) men farverne på forsiden er også SÅ fin.

Denne uge bruger jeg på at udarbejde et rigtig godt CV. Jeg har aldrig før været i denne situation, men for første gang noglesinde, er jeg nu begyndt at søge job! Jeg har altid haft en drøm om en dag at åbne min egen butik. Og planen er at spare op til dette, og så en dag (måske først når jeg er i 30’erne) købe min egen butik i københavn. Men indtil da skal jeg have en masse butikserfaring, så jeg skal ud og søge job som salgsassistent. Meget gerne i en lille og eksklusiv tøjbutik, som forhandler nogle af de brands jeg selv går med! 🙂 Så wish me luck med job-jagten!
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 3

  • Julie Mænnchen 17. februar 201615:05

    Ih ja, guld og lyserød er bare altid flot sammen 😉

  • Laura Augustinus 17. februar 201620:25

    Den er virkelig fin, den forside!
    Held og lykke med CV’et 🙂

Leave a Comment