Forår der indbyder til print

DSC09280 DSC09289DSC09286

Der er en kæmpe forskel når det kommer til min forår-sommergarderobe, kontra min vintergarderobe. Jeg er typen der elsker simple farver, minimalisme og mørke farver når det er vinter. Når solen så begynder at titte frem i Marts måned bliver jeg inspireret til at gå med lyserød, mønster, blomsterprint og smykker med farverige perler og sten. Jeg har netop modtaget den lækreste skjorte fra Baum Und Pferdgarten som har det fineste mønster. Skjorten ville sådan set også kunne fungerer til vinter, men det er stadig forståeligt at den er en del af brandets SS16-kollektion, for den emmer altså af forår. Jeg har ovenover sammensat skjorten med et par højtaljede jeans. Den vil dog også sagtens kunne gå med en nederdel.
Hvad synes I om skjorten?
Den kan købes HER
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 3

  • Louise 8. marts 201612:19

    Den er super fin. Printet er enkelt men stadig anderledes 🙂

    http://www.moderngirl.dk

  • Soph 8. marts 201614:00

    Den er flot!
    Elsker farverne

Leave a Comment