En dramatisk Torsdag

DSC09635 DSC09641 DSC09643DSC09621 DSC09651

Bluse: COS // Bukser: Dr. Denim // Sko: Adidas // Taske: Mansur Gavriel // Læderjakke: & Other Stories

Min Torsdag tegnede til at blive rigtig god. Jeg var inviteret til et lækkert morgen-event for Michael Kors og til eventet skulle jeg følges med Sofie Parelius. Jeg fik også taget til eventet og det var virkelig hyggeligt. Men desværre ødelagde en episode ved busstopstedet på vej hjem, lidt glæden ved at have været ude og have det sjovt. Jeg blev nemlig chikaneret af en gammel mand på 70 år, som mente at han havde ret til at gramse på mig. Jeg har ikke lyst til at gå i detaljer for jeg synes det er ekstremt grænseoverskridende at tale om, men jeg tror stadig at jeg har behov for at fortælle om det. Da han havde gjort det valgte jeg at smutte fra busstopstedet og da jeg var kommet ca. fem meter væk fra ham valgte jeg at kigge tilbage på ham med et meget vredt blik. Jeg fik ikke råbt op og sagt fra og det fortryder jeg lidt, men jeg er bare ikke typen der er god til sådan noget.

Men trods alt blev det da stadig en god dag og det var et superfint event jeg deltog til. Og mht. ham manden, så vælger at betragte ham som en gammel ynkelig stakkel som garanteret ikke har haft et nemt liv.

Hvad synes I iøvrigt om mit outfit?
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 3

  • Camilla 12. marts 201616:57

    Jeg håber du er okay. Oplevelser som dem er meget grænseoverskridende!

  • S 12. marts 201619:08

    Føj, en gammel gris. Jeg kan godt forstå, det er svært at gøre noget i øjeblikket! Jeg har selv prøvet når fx stofmisbrugere eller alkoholikere begynder at provokere for at få en reaktion, og man bare står der uden helt at vide hvordan, man skal reagere på den ene fornærmelse efter den anden. Jeg ved godt, det ikke er helt det samme, men jeg ville bare sige – ingen ved hvordan de skal håndtere den slags situationer, fordi den grænseoverskridende person har overraskelsen på sin side og derfor nemt slipper afsted med det. Øv. Håber du er okay trods alt! PS: Jeg er ret vild med din taske 😀 <3

Leave a Comment