3 favoritter

collage

1) Lyseblå skjorte – 700 kroner // 2) Mørkeblå nederdel – 399 kroner // Slip-ons – 1800 kroner

Hej piger! Vi har ramt søndag og idag vil jeg gerne vise Jer et outfit som jeg i den grad godt kunne tænke mig at ifører mig dette forår. Jeg er blevet rigtig glad for outfits med nederdel. Det er lidt skægt, for jeg har før i tiden følt mig meget ubehageligt til mode i nederdel, men nu synes jeg faktisk at det er blevet en ret behagelig ting at gå med.

Idag skal jeg ligge i min seng (ligesom igår) og hygge mig med at forberede lidt blogindlæg. Jeg har i en kort periode lavet to indlæg om dagen, men nu går jeg tilbage til kun at lave et indlæg. Jeg kan mærke at det med konstant at skulle tænke over nye indlæg og lave ialt 14 indlæg på en uge er ALT for meget til mig.

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

Leave a Comment