Flashing favorite blazer

DSC00187 DSC00189DSC00191 DSC00195 DSC00196

Bukser: Topshop (Similar here) // Blazer: Købes her // Rullekrave: Månestråle (Similar here) // Sko: Gucci (Similar here) // Taske: Mansur Gavriel

Første dag i Paris var jeg iført et skønt og super casual outfit. Outfittet består af et par løse jeans fra Topshop, en simpel sort rullekrave, et par loafers fra Gucci, en taske fra Mansur Gavriel, og selvfølgelig min nye superfine blazer fra Rosemunde. Blazeren løfter det casual outfit og giver outfittet et klassisk og elegant look.
Jeg har længe gået og kigget efter en lækker blazer som passer til mine andre styles i garderoben. Denne blazer er helt perfekt til mig. Jeg er også vild med de fine nålestriber og overvejer lidt at købe blazeren hjem i hvid også! Hvad synes I om den?
Blazeren kan købes HER
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Helena 20. april 201620:09

    Du ser så fin ud Alberte 🙂

    Knus Helenatroelsen.dk

Leave a Comment