My stylish friend

DSC00721

Kender I det, at man kan have sin veninde som stilikon? Sådan har jeg det lidt med min søde veninde Sille. Det er ikke helt normalt at en blogger ligger billeder ud af en anden bloggers outfit, men idag gør jeg en undtagelse.
Årsagen ér at jeg gerne vil tippe jer til hvor I kan få fat på Silles smukke bluse. Selvom blusen ligner noget fra high-end mærket Ellery, er den faktisk bare fra ZARA og den er budgetvenlig og smart. Det er noget vi alle elsker.
Blusen kan købes HER

Iøvrigt må I huske at følge Sille på instagram. Pt. holder hun en lille pause med sin blog, men instagram opdaterer hun ofte og det er altid smukke billeder hun poster. På instagram hedder hun @Sillenikolajsen

xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment