Geek alert! // Eurovision song contest

tumblr_o6m8xh7BNI1qdsqp6o1_400

I aften vises årets Melodi Grand Prix og for mig er det et af årets højdepunkter. Jeg ved at det muligvis kommer til at lyde lidt nørdet, men for mig er Eurovision en festdag, lidt ligesom EM og VM er for fodboldentusiaster. Jeg har naturligvis hørt alle sangene på forhånd og jeg har også min egen favoritsang. Dog tror jeg godt allerede at jeg ved hvem der vinder, for jeg har været inde og undersøge de forskellige meningsmålinger (geek alert.) Min egen favorit er Østrig som stiller op med en lyshåret pige med lyserød kjole – jeg synes sangen er vildt fin og så elsker jeg når folk synger på fransk.

Nu skal jeg til at lave stemmeseddel og så står den på eurovision, slik, chips, cola og råhygge med hele familien.
Skal I se eurovision? Har I set simi-finalerne, i såfald, har I så en favorit?
xx Whitta

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Pernille 14. maj 201621:06

    Eurovision og Melodi Granprix er en kæmpe tradition i min egen familie så jeg følger 100% med og har en kæmpe fest. Min favorit er Polen, men er også helt vilde med Belgien og Australien

Leave a Comment