Outfit.

DSC01292 DSC01287 DSC01273 DSC01296 DSC01319

Skjorte: Nue Notes // Vest: VILA // Bukser: ZARA // Taske: Marni // Øreringe: HVISK (Købes her) // Sko: ADAX (Købes her)

Morning girls! Jeg kom igår hjem fra Aarhus med helt ny inspiration samt energi. At rejse er altså virkelig at leve – selv når rejsen bare går til Jylland. Det giver mig så meget psykisk næring at opleve luftforandring. Jeg fik kigget i en masse af de butikker som man ikke kan finde i København, bla. var jeg selvfølgelig forbi Stylepaste som jeg har drømt om at besøge meget længe. Jeg fik også siddet på en masse cafeer og nydt min mors selskab.

På overstående billeder er jeg dog ikke i Aarhus – de billeder må I vente med at se. Disse billeder tog jeg for et stykke tid siden – inden det blev vildt varmt i lille danmark.
Det er iøvrigt vildt fedt at så mange allerede har deltaget i konkurrencen om et smykke fra HVISK. I kan stadig nå at deltage i konkurrencen. Man kan deltage i indlægget HER

xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment