Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Vinder af Hvisk giveaway!

Skærmbillede 2015-08-27 kl. 19.47.24

Ring: KØBES HER

Hej mine piger! Hermed kommer afgørelsen på den lækre giveaway jeg lavede i samarbejde med HVISK. Der var supermange deltagende i giveawayen og det var SÅ dejligt at se at I er mindst ligeså glade for HVISK som jeg selv er. Jeg har udtrukket vinderen og den heldige vinder blev Laura Trolle

Laura kunne særligt godt lide disse øreringe
Øreringene vil blive sendt afsted til dig Laura, jeg sender dig en besked senere.

Tusind tak for alle jer der deltog.
xx Whitta

Sponsoreret indlæg

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

Leave a Comment