En dag på snappen med Sille

picmonkey 2

Jeg er sku blevet ret vild med snapchat og jeg synes det er vildt sjovt at følge forskellige mennesker derinde. Jeg følger en del bloggere, men også kendisser som f.eks. Christopher 😉
I Onsdags da jeg var sammen med min veninde Sille opdaterede jeg en del på snapchat og jeg tænkte at jeg ville dele højdepunkterne med jer.

Jeg elsker at skrive om mode, men jeg synes også det er hyggeligt engang imellem at lave nogle indlæg om min “normale hverdag” – for min hverdag er bestemt ikke særlig fashionabel og mode-agtig og jeg føler lidt at jeg snyder folk hvis jeg kun viser indlæg hvor jeg er supersmart, skriver om nye tendenser osv.

Hvis I vil følge mig på snapchat hedder jeg @Albertewhitta

xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Sophie 24. juni 201620:47

    Og det er hyggeligt, at følge med på snap, Alberte 🙂

  • Helene 25. juni 201613:21

    Synes bestemt også det er vigtigt, at man ikke kun har mode indlæg, for at læseren skal kende til personen. Vil dog også lige give dig lidt credit for at dine modeindlæg altid har et personligt twist 🙂

Leave a Comment