Igår overvandt jeg angsten…

tumblr_oao6p6ADp81qdsqp6o1_500Jeg er bange for rigtig mange ting – det tror jeg også at de faste læsere er klar over.
Jeg er bange for hajer, at flyve, nåle, sociale sammenhænge, små rum, at stå i kø, at dykke – osv. osv.
Og igår (på bloggens fødselsdag) så jeg en af mine største fobier i øjnene.

Jeg har de sidste fem dage døjet med slemme ørepropper og jeg kan næsten ikke høre noget. I starten tænkte jeg at det bare var træk som var skyld i det, men da det efter to dage fortsatte og begyndte at gøre ondt, så besluttede jeg mig at tage til lægen.
Jeg kan godt fortælle Jer at der er mange patienter hos lægen her i sommerperioden. Jeg tænkte at alle mennesker var taget sydpå, men køen hos lægen var altså ret lang!

Inden jeg skulle ind hos lægen skulle jeg først forbi en sygeplejerske. Og det var dér jeg skulle se min frygt i øjnene. Da jeg kom derind fortalte hun mig at jeg skulle have tjekket mit infektionstal. Jeg kiggede lidt mistroisk på hende og selvom jeg kendte svaret, spurgte jeg alligevel:” Hvordan gør man det?…”
Hun smilede og fortalte mig at jeg skulle have et lille prik i fingeren.

At få en nål ind i fingeren er ikke et “prik” – og jeg ved ikke hvem der har fundet på at kalde det noget så harmløst som et “prik”.
Hun fortalte mig at hun ikke ville presse mig og hun var faktisk virkelig venlig.
Men jeg følte at jeg ville gå svagere derfra og føle mig lidt som en taber, hvis jeg ikke gjorde det. Jeg ville simpelthen ikke have at en nål skulle slå mig ud.

Jeg fortalte hende at jeg nok ville besvime når jeg havde fået stikket, da jeg altid er ved at besvime når jeg får blodprøver. Derfor lagde jeg mig ned da hun stak. At få et lille stik i fingeren er ligesom at få en splint – det er ikke specielt slemt. Nu er jeg bare glad og stolt over at have gennemført det.
Jeg lå ned i et stykke tid efter stikket og så gik jeg ellers ud og ventede på lægen.

Lægen kiggede hurtigt i mit øre og kunne straks konkluderer at jeg har eksem i øregangen og at det får øregangen til at hæve, så jeg bliver helt lukket sammen i øret. Så nu har fået nogle dråber som jeg skal dryppe mig med i en uge.

Det var en lidt mærkelig måde at tilbringe min blogs 4 års fødselsdag, men sådan går det jo.

xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Nina 23. juli 201621:38

    Det ér virkelig sejt gjort! 🙂

Leave a Comment