5 nederdele jeg MÅ eje!

image1xxl (3) HOUSE OF SUNNY SKIRT PicMonkey Collage GRAPHIC CHECK SKIRT // DENIM PENCIL SKIRTPicMonkey Collage1

PINSTRIPE PENCIL SKIRT // MIDI SKIRT IN SELF STRIPE

Jeg er i løbet af det sidste halve år blevet helt vild med at gå med nederdel! Jeg synes det er så hamrende elegant og så elsker jeg det faktum at man med nederdele kan vise sine ankler. Jeg synes anklerne er en rigtig smuk del af kroppen, så de må gerne vises. Jeg har ovenover fundet 5 nederdele og jeg det kribler i mine fingre for at købe dem alle! Men jeg ender nok bare med at købe to af dem, for fem nederdele er måske også lidt i overkanten, hvad tænker I?

Jeg vil gerne sammensætte nederdelene jeg køber med en løs skjorte. Jeg er vild med det lidt granny-chik-agtige look med en knælang nederdel og en blomstret skjorte.

Hvilken to nederdele synes I at jeg skal gå med? Uha, det er så svært. De er allesammen så fine og kan noget forskelligt.
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Pernille 31. juli 201621:19

    Bliver selv helt forelsket i alle de nederdeler. Elsker selv nederdele, men syntes bare jeg har svært ved at style dem, men det her gav mig ihvertfald lidt inspiration.
    Jeg syntes ihvertfald du skal gå med nr 1. Jeg er helt væk i den. Den er så flot og elegant men stadig med et lidt ikke så lille piget look jeg er helt vild med den. Og så syntes jeg også nr 3 og 5 er vildt flotte men vil nok selv vælge nr 5 da den virker mest behalig i mine øjne.

  • Agnete 31. juli 201621:19

    Jeg er i hvert fald helt vild med pinstripe pencil skirt men det er mange fine <3

Leave a Comment