4 tips til at få dit tøj til at holde lidt længere!

tumblr_oao6ove3u21qdsqp6o1_500

Her i sommerferien har jeg tid til at gøre mig rigtig mange tanker og mål – lidt alla nytårsfortsætter. Noget af det jeg har lovet mig selv den sidste tid, er at købe mindre tøj, men tilgengæld mere kvalitetspræget. Jeg er i forvejen ikke den store higstreet-shopper, men det sker da, at jeg går amok i  H&M og ZARA. Sidst har jeg f.eks. købt en superfed t-shirt og et par fine sko i H&M.

En af grundene til at jeg godt kan lide at købe kvalitet, som f.eks. tøj i silke og bomuld – og ikke kunststoffer – er at tøjet holder bedre. Det er derfor mit første råd til at få tøjet til at holde bedre, køb tøj i naturmaterialer. Det hjælper miljøet og på langt sigt ens pengepung.
En af de helt store forskelle på silke og bomuld kontra kunststoffer, er at sveden ikke hænger ligeså meget fast i tøjet efter vask når man iføre sig naturmaterialer.

En anden måde man kan få tøjet til at holde lidt længere på, er at sørge for at imprægnere sko og tasker, så de ikke bliver ødelagt i regn eller fugtigt klima. Personligt pudser jeg også mine sko med læderfedt, hvilket er med til at få dem til at se nye ud i længere tid.

Endnu en måde at få tøjet til at holde længere på, er at huske at stryge tøjet. På den måde kan man undgå at skulle vaske tøjet så ofte, fordi fibrene i tøjet lukker af for skidt og snavs.

Det sidste bedstemor-råd fra mig, er at hænge tøjet på bøjle og sørge for at lufte det – sådan bliver dit tøj bare meget finere og mere holdbart.

Har I nogle bedstemorråd til mig? 😉
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment