New in // H&M Køb

13701238_10208149997882007_7434937570987522908_o

Jeg er lidt en vendekåbe sommetider og det er faktisk kun 4 dage siden at jeg skrev i et indlæg at jeg ville begynde at købe flere high-end brands, da de simpelthen holder længere (Læs indlægget HER) og nu viser jeg jer så alligevel et par billige indkøb. Jeg er dog også rimelig bevidst om at disse items ikke vil holde til jeg er 25 år. Da jeg var i sommerhus købte jeg nemlig et par fine ballerinaer og en fin flæse-top i H&M.
Jeg bliver altid virkelig desperat for at shoppe når jeg er i sommerhus. To uger uden at kigge på tøj er nærmest ikke realistisk for mig – så jeg tager altid en tur i Holbæk når vi har vores lange sommerhusture.

Jeg har længe kigget på ballerinaerne som jeg synes er super feminine og et godt alternativ til f.eks. Céline Ballerinaerne. Dog er de nok noget af det nærmeste man kommer på et torturinstrument til fødderne og man får de vildeste vabler. Så hvis man vil have dem på, må man huske vabelplaster og en lille strømpe som egner sig til at have indeni i skoen når man har ballerinaer eller loafers på.

Hvad synes I om ballerinaerne og flæsetoppen?
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Agnete 6. august 201613:49

    Ballerinaerne er så fine <3

  • Venterpaavin 6. august 201614:43

    Det er næsten altid svært at stå for flæser (;

    – K

Leave a Comment