Første outfitbilleder efter sygdom

DSC04523DSC04501

Overstående billeder tog jeg den første dag jeg havde almindeligt tøj på efter min sygdomsperiode. Det var en af de dage hvor jeg havde startet dage med at kaste op, men på lykkeligt vis stoppede kvalmen ved 11-tiden efter et langt bad. Siden den dag har min kvalme været til at holde ud. På billederne synes jeg dog godt selv at man kan se at jeg ser meget slidt ud og en anelse træt.
Det var dog en kæmpe sejr at komme ud igen og jeg var så lykkelig for at se mennesker igen – altså rigtige mennesker og ikke dem fra SKAM eller Modern Family.

Tasken og skjorten på overstående billede er forresten begge nye. Skjorten er fra Rails som er et amerikansk mærke der primært laver luksus-skjorter i bløde materialer. Tasken er fra ADAX og jeg er allerede helt vild med den! Jeg elsker det klassiske look og den ser ekstremt eksklusiv ud.

Taske: ADAX (Købes her) // Skjorte: Rails // Sko: Repetto // Bukser: Ivy Copenhagen

xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 3

 • Eline Tychsen 9. september 201620:33

  Du ser virkelig smuk ud – jeg ville ikke kunne se sådan ud efter så lang en sygdomsperiode og særligt ikke efter at have kastet op om morgen – du er så sej altså!
  PS. LOVE the shoes!!!!

   • Eline 9. september 201620:56

    Hehe tusind tak! 😀

Leave a Comment