My birthday wishlist 16

13918415_10208227861068538_126895412_o

ønsker

1) Taske fra ATP Atelier // 2) Cardigan fra Filippa K // 3) T-shirt fra Lovechild 1979 // 4) Bukser fra Gina Tricot // 5) Bog fra Ganni // 6) Sko fra New Balance // 7) Ring fra Maria Black // 8) Nederdel fra Filippa K // 9) Hættetrøje fra Filippa K // 10) Bog af Garance Doré

Der er otte dage til min fødselsdag og jeg har omsider fået strikket en ønskeliste sammen. Det har været et meget langt og sejt træk at få lavet en ønskeliste, da jeg jo er så pisse priviligeret at have alt! Jeg har faktisk været helt dårlig over at skulle lave en ønskeliste, efter jeg så DR-dokumentaren: ‘Barndom på bistand’ som handler om børn i Danmark der  lever i fattigdom. Jeg måtte holde fast i at min familie og jeg faktisk bidrager til de svage i samfundet, og at vi altid køber mærker fra julemærkehjemmet når det er jul osv. osv.
Men man er fandme priviligeret når man kan lave en ønskeliste til sin fødselsdag… Det er der nogle i Danmark som ikke kan.

Anyways – det var slet ikke det indlægget skulle handle om. Indlægget skulle handle om mine ønsker. Jeg deler dem med jer, da jeg selv har været super LOST når det gælder fødselsdagsønsker og derfor tænker jeg at nogle måske ville kunne bruge mine som inspiration? 🙂
Udover ønskerne ovenover, ønsker jeg mig også penge… Men det er bare så kedeligt jo.

xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Freja Fokdal 21. september 201612:27

    næææ tillykke med dagen lige om lidt så 😀

Leave a Comment