Zara Join Life skirt

DSC05693DSC05676

ZARA JOIN LIFE SKIRT

Jeg har lagt mig med en ordentlig omgang forkølelse. Og jeg mistænker lidt at forkølelsen er kommet, fordi jeg er pinligt dårlig til at afkode vejret og jeg tror altid at det er varmere end det er. Så jeg er teamet op med mine gode venner ingefær og blomsterdråber og så satser jeg på at være rask snarest!

Inden jeg erhvervede mig denne forkølelse var jeg lige ude og skyde nogle outfitbilleder, da jeg jo skulle vise jer den nederdel som jeg har skrevet om HER

Jeg er vild med nederdelen, men jeg skal lige finde ud af hvordan man bedst muligt laver et outfit med den, for den er jo lidt markant i udtrykket. Jeg tænker at den vil se allerfinest ud med en hvid skjorte eller en læderjakke som på overstående billeder.

Hvad synes I om nederdelen? Lad mig lige høre jeres mening. 😉
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Sigrid 25. september 201614:04

    Hvor er din læderjakke fra? <3

Leave a Comment