Snapshots fra min fødselsdag

PicMonkey Collage

Mit første selfie som 20-årig. Øreringene på billedet er fra @RBSsmykker // Jeg fik en stor pakke fra Samira Kudsk til min fødselsdag. I pakken lå der en masse lækkerier, som I snart får at se // Jeg var i biografen på min fødselsdag og var ret oppe at køre over at der snart kommer en Beatles-film!

De allermest dedikerede Whittaheart-læsere har garanteret opdaget at jeg ikke opdaterer så ofte på snapchat længere. Dette skyldes at jeg er blevet ret vild med instagrams egen snapchat-agtige-funktion, hvor et billede kun ligger tilgængeligt for følgerne i 24 timer – men så kan man altså også se billederne flere gange. Jeg opdaterede instagram flere gange igennem min fødselsdag og I kan se de ting jeg postede ovenover.

Hvis I vil følge tættere med i mit liv, kan I følge mig på instagram på @Bertewhitta

xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment