My birthday outfit and a lovely saturday

DSC06030 DSC06090 DSC06029 DSC06043DSC06122

Cardigan: Filippa K (Købes her) // Sko: Shoe Biz // Bukser: Ivy Copenhagen // Taske: Mansur Gavriel // Øreringe: RBS Smykker

Igår var det man kan kalde en ganske succesfuld dag! Jeg mødtes ved eftermiddagstid med en af mine favorit-piger (Sille) og efter at have kæmpet for at finde et ledigt cykelstativ ved Østerport station, slentrede vi ned til Østerbrogade, hvor vi besøgte Normann Copenhagen, som har fået en superlækker renovation – jeg viser jer billeder fra butikken snarest!

På overstående billeder kan I se det outfit jeg var iført på min fødselsdag i onsdags. Cardiganen fik jeg i fødselsdagsgave og den er simpelthen så lækker!! Jeg er bare en Filippa K-pige og jeg tror efterhånden at halvdelen af min garderobe er derfra.

Hvad synes I om outfittet og cardiganen?
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Eline Tychsen 2. oktober 201621:07

    Super flot outfit – dejlig efterårs inspirerende 🙂 Og dine støvler er altså virkelig fine <3

  • Francesca 6. oktober 201616:34

    Ej, hvor er øreringene altså bare gode til dig! Du ser så flot ud søde. <3

Leave a Comment