Is this my favorite skirt?

DSC04700DSC04701

På min blog har jeg en række af kladder. Kladder til indlæg jeg endnu ikke har fundet plads til på bloggen, fordi noget meget bedre er kommet i svinget og derfor er blevet prioriteret højere end noget andet. Derfor har dette indlæg gemt sig i mine mange kladder, og først blevet fundet frem fra gemmerne nu. Enhver kan regne ud at dette outfit ikke er fra denne uge, for efteråret er kommet til Danmark.

Dette outfit blev taget en dag hvor det var varmt nok til at man kunne have nederdel på med bare ben. Nederdelen her er et af mine favorit stykker tøj og jeg går lige nu og overvejer om de kan gå til et par sorte nylonstrømper – for jeg gider simpelthen ikke at skulle vente et helt år, før jeg kan have den på igen!
Hvad siger I, kan man godt have et par sorte nylonstrømper indenunder en lys nederdel?
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 3

  • Eline Tychsen 5. oktober 201621:20

    Det tror jeg uden tvivl det sagtens kunne! 😀 Den er virkelig også fin!

  • Charlotte Teilmann 6. oktober 201613:16

    Det synes jeg ikke, man kan, men du kan altid købe et par nude nylonstrømper ❤️

Leave a Comment