Magic on the cheekbones // Maybelline Strobing Stick

c700x505

For en måned siden modtog jeg en række superlækre produkter fra Maybelline som på hver sin måde er medvirkende til at skabe den helt perfekte glød i ansigtet. Bla. modtog jeg et fint contour-kit og to highlighter-stifter. Jeg er desværre ikke specielt god til at bruge contour og det er nok pga. min dovenskab at jeg ikke er hoppet med på den bølge – for tingene skal helst være så ukomplicerede som muligt – men highlighter kan jeg godt finde ud af og disse fra Maybelline har vitterligt gjort underværker! Jeg bruger dem hvergang jeg skal ud, for at give mine kindben lidt ekstra glans – og det har især været super tiltrængt i den periode hvor jeg er steget op af sygesengen og stadig set lidt bleg og klattet ud.

Highlighter købes her: Maybelline Strobing Stick. 

Produkterne er sponsoreret af Maybelline

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment