VIP Very Inspiring Person // Stephanie Broek

very-inspiring-person

Nogle personer gør mig et særligt indtryk når man opdager dem på eksempelvis instagram. Enten er de bare misundelsesværdigt smukke, eller også formår de at vise sin personlighed igennem deres billeder, så man næsten føler at man kender dem – selvom man ikke gør. Sådan har jeg det med Stephanie Broek.

Umiddelbart er Stephanie Broek ikke en type jeg normaltvis ville blive inspireret af, da jeg har en meget skandinavisk tøjstil, og hun er mere flippet og detaljeret i sin stil. Men hendes billeder og hendes helt ekstremt cool udstråling gør at jeg alligevel er blevet vildt inspireret af hende.

Så hop lige ind på instagram og følg denne very inspiring person! Du kan følge hende HER

Hvem inspirerer jer på instagram?

xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment