Waring leather skirt

dsc07272 dsc07275 dsc07299

Godmorgen/formiddag girls!
Jeg er idag vågnet op i sommerhuset og det er honestly den fedeste morgen i de sidste to uger. Ikke fordi at kvalmen er væk, men fordi at jeg ikke vågner af at der er håndværkere i stuen som arbejder på fuldtryk. Jeg må indrømme at alt det kaos derhjemme giver mig en kæmpe uro indeni og jeg håber  meget snart at det er overstået. Idag bliver min hoved-opgave at lave blogindlæg til Jer og at slappe af. Desværre er min store passion for te (især sort te) blevet sat på standby, for jeg har desværre opdaget at te kan være dårligt for maven, hvis man har den mave-lidelse jeg har. Så nu køre jeg udelukkende med lakrids-te og kun ét glas om dagen. Det er altså en svær ting at sluge, når man har været afhængig af te, siden man var helt lille og fik kamillete hos mormor og morfar.

Ovenover kan I se min nye pissesmukke nederdel fra Hosbjerg. Jeg har egentlig aldrig været specielt vild med lædernederdele, da jeg altid har syntes at man så lidt “billig” ud med lædernederdel, men sådan har det altså ikke længere og især ikke med denne nederdel, som ser super eksklusiv ud!
Hvad synes I om nederdelen? Lad mig da lige høre!

Nederdel: Hosbjerg (Købes her) // Striktrøje: & Other Stories // Taske: Marni // Sko: Gardenia Copenhagen (Købes her) // Solbriller: Céline

xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Cecilie 26. november 201611:22

    Hvor er du smuk! 🙂

Leave a Comment