Life update: No sleep in a week!!

dsc08077

Fuck hvor er jeg bare fucking træt i hovedet. Jeg har haft mareridt flere gange hver nat i en uge og jeg er ved at være vanvittig. Jeg har altid været ret plaget af mareridt, men aldrig i så voldsom en grad som nu.

Så disse dage går jeg lidt i en tåge af træthed. Jeg får i virkeligheden stadig cirka 8 timers søvn om natten, men fordi at den bliver afbrudt flere gange, så er det som om at jeg ikke er helt udhvilet når jeg vågner.

Nå, men ikke mere om mit søvnmønster. Jeg har faktisk haft en skidegod uge, hvor jeg har nået en masse praktiske ting, men når jeg så kommer hjem, så falder jeg også bare i søvn på sengen og orker nærmest ikke engang at fjerne make-up. Især var onsdag en travl dag. Jeg startede dagen ud med et formiddags-besøg på cafeen Beau Marche i selskab med den søde blogger Malina Kragmann.
Derefter skulle jeg hjem for at hente min lille Coco hos dyrelægen. Hun havde været i fuld narkose, så hun havde det rigtig dårligt da jeg kom ned til dyrelægen og peb og slingrede rundt. Derfor lå jeg resten af dagen derhjemme og passede og plejede hende. Hun lå og hylede og peb i flere timer, så jeg var travlt optaget af at nusse hende i pelsen og tale hende til ro.

Idag har jeg brugt dagen i overstående suit fra Skall Studio. Det er mit go-to outfit når jeg har brug for et behageligt antræk som stadig er smart. Hvad synes I om sættet?

Har I nogle spændende planer for weekenden?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 3

  • Eline Tychsen 16. december 201619:50

    Håber søvnen snart bliver bedre <3
    ELSKER dit sæt!!!

  • Julie 16. december 201623:26

    Hej Alberte – helt urelateret, men jeg kom til at tænke på det her: Jeg lider selv af angst og er for nyligt begyndt at lave en ret simpel serie yoga/udstrækning om aftenen, inden jeg skal sove. Jeg følger egentlig bare en video på youtube (Yoga with Adrienne, tror jeg hun hedder), men det har simpelthen givet mig SÅ meget. Både på at komme ned i angstniveau, energi og overskud. Ikke fordi du har spurgt efter gode råd eller noget (det kan også være, du allerede har prøvet det), men HVIS der er en lille chance for at det kunne hjælpe en fellow-angstramt, så syntes jeg bare lige, jeg ville dele det med dig. Knus

Leave a Comment