Den perfekte mandelgave til de voksne

dsc08006 dsc08004

I det store julegave-indkøbs-helvede kan man godt komme til at glemme den lille gave som er på højkant, når man fylder sig med risalamande og leder efter mandlen. Men det er heldigvis supernemt lige at drøne til boghandelen og finde en god bog til de voksne.

I Oktober da jeg lå og var rigtig syg med kvalme købte jeg denne bog til mig selv, som en god omgang tidsfordriv. Jeg er kæmpestor fan af Hella Joof og jeg synes at hun er SÅ sjov og virker også rigtig rar og hjertelig. I bogen tipper Hella Joof om hvordan man med simple leveregler kan gøre sit liv meget nemmere eller bedre. Jeg havde det på det tidspunkt ret stramt over at være syg og at tabe mig flere kilo, men denne bog hjalp mig faktisk lidt med at se positivt på det hele. Det er en humoristisk selvhjælpsbog kan man sige.

Dog ville jeg ikke give den i mandelgave til nogle under 15 år, for der er altså en del ting som nok kun er morsomt for det ældre publikum. 😉

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment