My christmas wishlist // Part 2

christmas-16

Det er blevet tid til part 2 af mine julegaveønsker. Jeg ved at alle formegentligt allerede har fået sendt deres ønskeliste sendt afsted, så det er nok lidt for sent at inspirerer jer til jeres egen ønskeliste, men nu kommer den anden del altså alligevel! Så kan I jo selv købe det, hvis I bliver vilde med noget. 😉

1) Jeg har igennem flere måneder været helt vild med den stribede trøje fra Zadig&Voltaire. Den er helt ekstremt blød og så er jeg bare en sucker for stribede trøjer. Jeg er også ret vild med den fine brystlomme, som gør at trøjen er lidt anderledes end de almindelige stribede trøjer.
Trøjen købes her

2) Denne kande fra Georg Jensen måtte virkelig gerne få en plads på mit værelse! Jeg synes at den er så fin og som de fleste af mine læsere ved, så er jeg storforbruger af te (dog kun urtete nu, da sort te er skidt for min mave.) Så hvad er en mere perfekt gave til mig, end en kande til min te? INTET. 😉
Kanden købes her

3) Tekanden er ikke det eneste jeg ønsker mig fra Georg Jensen. Jeg ønsker mig også denne fine lysestage. Jeg er generelt vild med de fleste bolig-ting fra Georg Jensen, men da mange af tingene er virkelig dyre, så har jeg fundet denne lysestage som altså ikke er vanvittigt dyr – og så er den vildt smuk!
Lysestagen købes her

4) Det er hamrende vigtigt for mig at få en god nattesøvn, for jeg kan mærke at min angst er meget værre de dage hvor jeg har sovet dårligt. Derfor ønsker jeg mig sengetøj i hør. Hør-sengetøj er det mest behagelige at sove i, og så mangler jeg altså også noget hvidt sengetøj – jeg er blevet lidt træt af mit blå og hvid stribede.
Sengetøjet købes her

5) Denne flettede taske har jeg været vild med siden jeg fandt den hos Another Nué. Jeg synes virkelig at den er SÅ smuk og fin og jeg elsker at den er så rummelig. Jeg tænker at den både kan bruges som strandtaske, men altså også bare til de store shoppingture, hvor man ved at man skal have en masse ting med hjem – så behøver man ikke slæbe 2-3 poser under armen.
Tasken købes her

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment